Tablet o Portàtil?

Amb la teva ClickTabDS h18+ gaudiràs del millor de tots dos móns, tindràs l'agilitat d'una tablet per interactuar en classe simplement movent els teus dits sobre la seua pantalla de 10.1", i al mateix temps gaudiràs d'un teclat amb trackpad per realitzar les teues activitats i treballs de major desenvolupament amb gran precisió i total comoditat.

… Per què triar?

2GB x 4Cores

El poderós processador de 64 bits Mediatek MT8163VA amb els seus quatre nuclis CortexA53 a 1.5 GHz, treballant juntament amb la memòria RAM de 2 GB LPDDR3, aconsegueixen oferir-te unes prestacions inesgotables per al teu dia a dia en classe. A més gràcies a la seua avançada GPU Mali-T720 MP2 a 600 MHz gaudiràs de gràfics i videos com mai havies vist.

… Podràs acabar-te'ls?

Infinitament major

La sorprenent pantalla de 10.1" amb tecnologia IPS permet visualitzar a escala 1:1 més del 80% del contingut de qualsevol pàgina d'un llibre de text. Però gràcies a la seua resolució HD de 1280x800 d'alta lluminositat i a la seua tecnologia multitàctil, et permet ampliar pràcticament fins l'infinit els continguts de les teues assignatures

… Fins on vols arribar avui?

Doble o res

Més de 5 milions de pàgines, més de 5.000 llibres electrònics, més de 1.000 Apps, més de 500 hores d'àudio o més de 100 hores de video. Tot açò i molt més en el palmell de la teua mà gràcies a les 32 GB d'emmagatzematge intern del teu ClickTabDS h18+, ampliables a 64 GB via SD-Card. El doble de capacitat perquè sempre portes tot el que necessites a les teues classes o allà on vages.

… El saber sí ocupa lloc

Pur magnetisme

Acosta el teclat a la tablet i deixa que la tecnologia electromagnètica faça la resta. Digues adéu als inconvenients de les antigues connexions USB/Bluetooth i dóna la benvinguda a la productivitat de treballar amb teclat i ratolí en pantalla completa i posició de faristol. En finalitzar les teues classes, protegix la tablet tancant el teclat directament sobre ella i a la motxilla

… Senzillament segur.

Wi-Fi 2.4 GHz / 5 GHz

Accelera al màxim els teus recursos a l'aula gràcies a la tecnologia Wi-Fi a 5 GHz, un senyal més net i amb molts més canals que et permetran incrementar la teua velocitat de connexió exponencialment. Gràcies al servei DualBand podràs funcionar automàticamente a 2.4 GHz o volar a 5 GHz a les xarxes Wi-Fi d'última generació.

… Estàs preparat?

Android 7.0 - Nougat

Multiplica exponencialment la teua productivitat amb l'última versió del sistema operatiu mòbil més famós del món. Ara pots utilitzar dos Apps alhora una al costat de l'altra, o sentir la fluïdesa de canviar de App simplement amb un doble toc. Visualitza el teu llibre digital mentre escrius un missatge al teu professor o redactes en Docs el treball que has de presentar.

… (Fluïdesa + productivitat) x 7

Gràcies a l'administració delegada la teua tablet sempre estarà sota les polítiques de seguretat i ús establides pel teu centre. Oblida't d'instal·lar Apps o realitzar configuracions, ja que els perfils dinàmics aniran canviant el teu tablet durant tot el dia perquè només apareguen les Apps i continguts que necessites segons si estàs en classe, d'excursió o en la teua casa.
… Evitant distraccions
Entra en Aula ClickTabDS i deixa que el professor guie el teu tablet durant tota la classe. Rep les seues explicacions i consells directament des del seu tablet a la teua pantalla, col·labora amb els teus companys en la pissarra compartida, participa en emocionants concursos interactius, o simplement rep i envia les teues activitats diàries. Tot açò sota la millor adreça, la del teu professor.
… Interactua, col·labora, aprèn
Sent la tranquil·litat de tenir a la teua disposició a l'equip de suport de ClickTabDS per a rebre assistència remota il·limitada. A més si tens una ClickTabDS gaudeix de la visita del tècnic perquè no hages de desplaçar-te, d'una tablet de substitució durant la seua reparació o de la cobertura integral de peces. Fins i tot estaràs cobert davant sinistres amb una tarifa fixa per sinistre de 49,90 €.
… Preocupa't només d'aprendre
Especificacions
Configuració
Pantalla 10.1" IPS
Resolució 1280 x 800
Lluminositat 250 cd/m2
Touch system 5 punts, G+P capacitive
Xipset MediaTEK 8163 64bit
Xipset gràfic Mali-T720 MP2
Processador QuadCore 1.5 GHz CORTEX-A53-ARMv8
Memòria 2 GB LPDDR3
Emmagatzematge intern 32 GB
Emmagatzematge extern Suporta MicroSD-card fins 32 GB
Àudio 2 altaveus interns de 0.8W
Connectivitat Wi-Fi 802.11 a/b/g/n DualBand (2.4 GHz / 5 GHz)
Càmera Frontal/Posterior 2 Mpx / 5 Mpx
Sistema Operatiu Android Android 7.0 Nougat
Alimentació i càrrega AC 100V~240V, 50-60 Hz, 2A vía USB
Bateria 3.7v, 6.600 mAh
Teclat Teclat electromagnètic amb Trackpad
I/O
Mini-HDMI
USB-A 2.0 OTG
Auriculars Si
G-Sensor
Acceleròmetre
Flash de cámara No
GPS
Bluetooth v4
Ràdio FM
USB Teclat
LED de notificació No
Micròfon
Vibrador No
BOTONS
Encès
Volum
Reset